Жената от тази зодия е амбициозна, отговорна и уникална!

Става дума за алфа жена, амбициозна, дисциплинирана, организирана, търпелива, отговорна, практична, неудържима, фокусирани върху целта и щастлива, когато я достигне.

Как типична представителка на земните знаци, тя стои здраво на земята и не е в облаците, а живее в реалността и попива колкото е възможно повече от нея. Поради своята непоколебима амбициозност и порив постоянно да върви напред, често оставя останалите зад себе си, а не е лесно я следваш по пътя, който е определила.

Тя е уникална, тя е оригинална, тя е жена Козирог!

Тя е невероятна жена, може да устои на всички житейски проблеми, а дори да има някакъв проблем, тя ще успее да остане спокойна и веднага ще започне да търси решение. Може на пръв поглед да изглежда студена, но под тази външност се крие жена с отлично чувство за хумор, жена, която копнее за нежност. Тя може да жертва своите амбиции само заради едно – семейството.

Може да бъде твърде упорита, мрачна и дори срамежлива.На нея не й е в природата да се влюбва от пръв поглед, нито да губи време за безсмислен флирт, за който знае, че не води до никъде.

Любовта за нея е сериозна работа и ако някой и харесва, няма да остави съдбата да оправя нещата, тя просто осъзнава своите способности и ще поеме нещата в собствените си ръце. Ще се погрижи да получи мъжът, който желае.

Иска да се грижи за него, така че отвън може да изглежда сякаш му е подчинена, но в действителност тя никога няма да загуби вродената си независимост, т.е. никога няма да зависи от партньора. Със своя жизнен спътник иска да бъде равноправна, а тя винаги ще стои до него и ще му бъде подкрепа и в най-трудните моменти.

Тя изисква някой, който ще желае успеха също както и тя, така че за нея перфектната връзка е смесица от любов, надеждност и ефективност. Тя е страстна любовница. Идеални партньори за нея са зодия Овен и Дева, защото те знаят как да достигнат до сърцето й и да открият нейната топла и нежна душа. Раците също могат да отговарят на нейните емоционални нужди. А добре може да се разбира и със Скорпион.

Източник: kakata.info

loading...