ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ГО ЗНАЕ! Казват, че пиенето на вода на празен стомах сутрин е добро за вас. Ето обаче какво не ни казаха!

Хората в Япония имат навика да пият вода, веднага щом се събудят. Редица изследвания са доказали, предимството на тази техника.

Лечението с вода дава резултати за редица сериозни заболявания. Известно е, че пиенето на вода на гладно действа в лечението на следните заболявания: главоболие, болки в тялото, сърдечната система и ускорена работа на сърцето, епилепсия, мазнини в кръвта, бронхит, астма, туберкулоза, менингит, заболявания на бъбреците и пикочните органи, повръщане, гастрит, диария, хемороиди, диабет, запек, всички болести на очите, заболявания на матката, менструални нарушения, заболявания на ухото, гърлото и носа, пише stara-bulgaria.eu.

Методи на лечение:

* Щом се събудите сутрин преди да измиете зъбите си, изпийте 4 пъти по 160мл (640 мл) вода.

* Измийте зъбите, но недейте нито да ядете, нито да пиете в следващите 45 минути.

* След 45 минути можете нормално да ядете и да пиете.

* След закуска, обяд и вечеря, не яжте, нито пийте нищо в следващите два часа.

* Тези, които са по-възрастни и болни и не могат да изпият 4 чаши вода на гладно, докато не привикнат на съответната доза нека започна с питейна вода, колкото могат, а след това всеки следващ ден да увеличават количеството, докато не достигнат необходимите 640мл .

* Този метод ще излекува вашите заболявания, а тези, които са здрави, ще се насладят на енергията, която ще им даде водата.

Колко дни са необходими за лечение:

* За високо кръвно налягане – 30 дни

* За гастрит – 10 дни

* За диабет – 30 дни

* За запек – 10 дни

* За туберкулоза – 90 дни

Най-добре би било този метод да се прилага през целия живот. Така ще бъдете здрави и пълни с енергия.

* Забележка: Тези, които имат артрит, могат да го направят само три дни в първата седмица, а след това трябва да почиват една седмица, след което отново да започнат да прилагат метода ежедневно. Това лечение няма странични ефекти, освен че често ще ви се ходи до тоалетна. Така че пийте вода и останете активни.

Източник: girl

loading...